Aiseesoft Mac Video Converter Ultimate

Aiseesoft Mac Video Converter Ultimate

Converteer video naar alle populaire videoformaten en bewerk video.

Aiseesoft Mac Video Converter Ultimate helpt bij het converteren van elke video naar andere indelingen zoals MP4, MOV, AVI en meer, zodat je op meer apparaten van je video's kunt genieten. Vóór uw conversie, kunt u video-effecten bewerken. En...Lees de volledige beschrijving

Converteer video naar alle populaire videoformaten en bewerk video.

Aiseesoft Mac Video Converter Ultimate helpt bij het converteren van elke video naar andere indelingen zoals MP4, MOV, AVI en meer, zodat je op meer apparaten van je video's kunt genieten. Vóór uw conversie, kunt u video-effecten bewerken. En met de nieuwe toegevoegde verbetering kunt u de video verbeteren door de helderheid en het contrast te optimaliseren, de videoresolutie te verbeteren, videoruis te verwijderen en video-shacking te verminderen.

Belangrijkste functies

1. Converteer video / zelfgemaakte dvd naar populaire indelingen op Mac
Het is ontworpen om zelfgemaakte DVD en elke andere video naar MP4, AVI, MOV, MKV, enz. Te converteren. Het converteert ook je 4K-video naar andere 360p, 720p, 1080p video. U kunt ook muziekvideo converteren naar alle audioformaten zoals MP3, AAC, AC3 en OGG. Bovendien kunt u met de CUDA- en AMD-technologie van deze software de 10X-downloadsnelheid behalen dan andere software op de markt.

2. Bewerk, verbeter en roteer de video om aan uw vereisten te voldoen
U kunt de video in de juiste hoek draaien en de video verbeteren door de resolutie te vergroten, de helderheid en het contrast te optimaliseren, videogeluid te verwijderen en het trillen van video te verminderen. Voordat je je video converteert naar een ander videoformaat, kun je je video ook naar eigen wens bewerken: snijd de grootte van het videogebied bij, converteer 2D naar 3D, voeg een watermerk toe en pas het video-effect aan.

3. Ondersteuning van verschillende apparaten
Deze software werkt goed met iPhone, iPad, iPod en Samsung, HTC, PS3, Xbox en meer mobiele apparaten, zodat je de gedownloade en geconverteerde video's kunt afspelen met de ondersteunde formaten en altijd en overal kunt genieten.

Meeste downloads Multimedia voor mac

Aiseesoft Mac Video Converter Ultimate

Download

Aiseesoft Mac Video Converter Ultimate 9.2.26

Beoordelingen about Aiseesoft Mac Video Converter Ultimate

×